Langtidsopphold i sol og varme!

Priseksempler

Priseksempler

Direktefly fra Oslo hver mandag og fredag fra høsten 2018 og vinteren 2019 til Lanzarote. Fra Bergen hver fredag.

Vær tidlig ute med bestillingen. De billigste og beste tilbudene blir tidlig utsolgt. Prisene kan variere mye i sesongen. Norsk valuta er påvirket av forholdet til Euro og derfor kan prisene variere.

Priseksempler pr. person
Priseksemplene er når 2 personer bebor leilighetene på utvalgte avganger fra Oslo/Gardermoen. Turene er lagt opp som en pakkereise med fly og bosted. Vi tar forbehold om eventuelle valutaendringer, drivstoff, passasjer og flyplasstillegg, etc. samt trykkfeil. Det kan forekomme flere tillegg enn de som er presentert.

Bosted 2 uker pr. pers 3 uker pr. pers 4 uker pr. pers
Floresta fra kr 13.100,- fra kr 16.600,- fra kr 20.300,-
Costa Mar Aparthotel fra kr 12.200,- fra kr 15.300,- fra kr 18.400,-
Nautilus fra kr 15.400,- fra kr 20.100,- fra kr 24.800,-
Vista Mar fra kr 13.800,- fra kr 17.700,- fra kr 21.600,-

Priser på de andre boalternativene oppgis ved forespørsel.

Priser og rabatter er veiledende og er utarbeidet i april 2018.  Det er ofte et begrenset antall av de billigste flybillettene og noen leilighetstyper som er utgangspunktet for priseksemplene.  Dette er tilbud som blir tidlig utsolgt.
Det er  avanserte dataprogrammer hos flyselskapene og varierende valuta som fastsetter prisen hver dag i forhold til kapasitet og etterspørsel og sammenlignet med konkurrentenes prisalternativer.  Priser og rabatter endrer seg i løpet av salgssesongen etter hvert som plassene blir utsolgt. Generelt er det slik at prisene går oppover jo lenger ut i sesongen en kommer.  Endelig pris vil bli oppgitt ved bestilling.

BETINGELSER FOR BESTILLING

Betalingsvilkår
Charterfly: Depositum kr. 5.000,- forfaller ved bestilling og betales med VISA eller Mastercard.
Rutefly: Depositum kr. 5.000,- forfaller ved bestilling og betales med VISA eller Mastercard.
Restbeløp forfaller 8 uker før avreise.

Avbestillingsvilkårene

  1. Ved avbestilling mer enn 8 uker før avreise beholder Lanzareiser det innbetalte depositum.
  2. Ved avbestilling mellom 8 uker og 2 uker før avreise beregner Lanzareiser seg 50% av reisens pris
    + det innbetalte depositum.
  3. Ved avbestilling 2 uker før avreise og frem til avreisedatoen, beregner Lanzareiser seg hele
    reisens pris.

Endring av bestilling
Den reisende kan forandre reisedag, bosted o.l. mot et administrasjonsgebyr som ikke må overstige kr. 350,- pr. person pr. endring, dersom arrangøren har mulighet til å etterkomme de nye ønsker.  Overstiger arrangørens kostnader ved endringen gebyrets størrelse, kan endringen regnes som en avbestilling. Lanzareisers administrasjonsgebyr er kr. 350,- pr. person.  Endringer som kreves senere enn 8 uker før avreise ansees som avbestilling og ny bestilling.

Reiseforsikring og avbestillingsforsikring
Vi anbefaler alle å tegne en reiseforsikring.

Diverse
For øvrig vises til Alminnelige Vilkår for pakkereiser.

Lanzareiser benytter flere norske og utenlandske turoperatører / flyselskaper og de reisende er underlagt de reisevilkårene som de til enhver tid gjør gjeldende. Lanzareiser har ikke eget hjelpepersonell på flyene. Lanzareiser gjør oppmerksom på at det kan forekomme uforutsette store forsinkelser under reisen, noe som rammer alle flyselskaper fra tid til annen.

Det er viktig at hver enkelt selv tar stilling til hvordan de vil mestre slike situasjoner og andre uforutsette ting som kan oppstå ved en reise. De som trenger assistanse til forflytting under flyreisen og på bostedet må medbringe egen ledsager.

De som ikke kan forflytte seg alene og må ha assistanse til forflytting, påkledning, hjelp ved måltider og lignende må medbringe egen ledsager. De som har behov for ektra stor plass i leiligheten og ekstra tekniske hjelpemidler må selv definere dette ved bestilling. Lanzareiser kan kreve at det gis en skriftlig dokumentasjon på dette.

Gis det feilaktige opplysninger om disse forhold ved bestilling og før avreise vil dette føre til at Lanzareiser vil kreve at vedkommende hjemsendes på den enkeltes bekostning. Dette gjelder også om situasjonen skulle bli som ovennevnt under oppholdet på Lanzarote.

Hver enkelt er ansvarlig for å medbringe gyldig pass.

Flytiden til Lanzarote er ca. 5 timer og er satt opp som direktefly fra Oslo. Likevel kan mellomlanding og etterfylling av drivstoff forekomme.

Det er mulighet for Norsk TV på noen av leilighetsanleggene. Dette er en gratis service for våre gjester. Signalene til Norsk TV kommer fra internett. Internett kan til tider være ustabilt på Lanzarote avhengig av vær, vind og kapasitet på anlegget. Det samme gjelder også for WiFi som finnes på alle anlegg. Lanzareiser fraskriver seg et hvert ansvar for tilgjengelighet og kvalitet på TV og WiFi.

Ring oss eller fyll ut skjemaet under for et tilbud og en eksakt pris ut fra hvor du ønsker og bo, når du vil reise, hvor du vil reise fra og hvor lenge du ønsker å være. Det er et trivelig norsk miljø på Lanzarote.

Klikk her og få nøyaktig pris - helt uforpliktende!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på Tlf. 48 12 51 12