Langtidsopphold i sol og varme!

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

På Lanzarote kan du nyte sol, varme og hav hele året. Lanzarote er den av Kanariøyene som ligger nærmest Afrika og har et klima med sommervarme hele året. Lanzareiser har spesialisert seg på reiser for ”godt voksne”, seniorer og pensjonister. Vi skreddersyr din ferie slik du ønsker det og tilrettelegger for en trygg og hyggelig ferieopplevelse.

Vi har utreise fra Gardermoen hver mandag og hver fredag, og fra Bergen hver fredag hele vinterhalvåret. Reiselengden bestemmer du selv.

Ankomst og avreise

Alle våre gjester blir møtt på flyplassen av våre guider. Likeledes når de skal hjem er våre guider behjelpelig med å sjekke inn på flyplassen. De er også behjelpelig med å skaffe taxi fra flyplassen til bostedet. Taxi er både billigst og best – da blir dere kjørt helt til resepsjonen. Taxi tur/retur flyplassen er ikke inkludert.

Utleie av hjelpemidler

Har du behov for hjelpemidler under oppholdet kan vi også ordne dette for deg. Vi har avtale med et utleiefirma som leier ut rullestoler, scootere, el. rullestoler, el. senger, toalettforhøyere o.s.v

Vi har en lang rekke tekniske hjelpemidler som kan leies. Dette må bestilles på forhånd og kan stå klart ved ankomst. I år har vi enda flere ombygde leiligheter med adkomst uten trapper.

Vi anbefaler å leie tekniske hjelpemidler slik som elektriske scootere og rullestoler istedet for å bringe de med seg på flyet. Det kan være vanskelig å finne servicefolk og deler for å reparere eventuelle skader som kan oppstå ved transport.

Personlig assistanse

Vi har avtale med et spansk «hjemmesykepleie» kontor med sykepleiere, hjelpepleiere og fysioterapeuter der det er mulig å bestille assistanse til enklere personlig hjelp og assistanse. Dette spanske selskapet er godkjent av spanske myndigheter og innehar alle nødvendige forsikringer. Les mer om personlig assistanse.

Bilutleie

Du kan leie bil for kortere eller lengre tid på Lanzarote. Vi får gode priser og god service fra Autos Cabrera og Cabrera Medina. Uansett hvilket anlegg du bor i kan du få bilen levert i resepsjonen på hotellet. Du kan enten forhåndsbestille bil, eller vårt personell på stedet vil hjelpe deg med dette.

Servicepersonell

Lanzareiser har valgt sine boalternativer med tanke på trygghet og sikkerhet. Her har vi resepsjoner som er betjent 24 timer i døgnet, telefon i alle leiligheter og sikkerhetsvakter i leilighetsanleggene om natta.

Lanzareiser har servicepersonell som mot et lite honorar kan være med å utføre enkle oppgaver som; legebesøk, apotek, leie av hjelpemidler, leie av bil, shoppingturer eller lignende. vårt servicepersonell er norsk/spansktalende og kan også gi råd om turer og severdigheter ut over det programmet de selv arrangerer og presenterer.

Klikk her og få nøyaktig pris - helt uforpliktende!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på Tlf. 48 12 51 12