Langtidsopphold i sol og varme!

Om Lanzarote

Om Lanzarote

På Lanzarote kan du nyte solen, varmen og havet hele året. Lanzarote er en av sju øyer i øygruppen Kanariøyene. Lanzarote er den øyen som ligger nærmest Afrika, og herfra er det ca 12 mil til det varme kontinentet. Øya har en behagelig sommertemeratur hele året og i januar ligger temeraturen på ca 21 grader og det er sjelden kaldere enn 18 grader i vannet. Lanzarote har ca 142.000 innbyggere og et areal på ca 800 km2. Flytiden fra Oslo er ca 5 timer og 40 minutter.
LANZAROTE_logo

Strandpromenade

Det er kilometer på kilometer med bilfri strandpromenade i Puerto del Carmen. Gratis treningsapparater langs stranden.

Strender:

I Puerto del Carmen er det en finkornet sandstrand. Fra turistbyen Puerto del Carmen til hovedstaden Arricife ligger det flere herlige sandstrender, blant annet Los Pocillos og Matagorda. I nærheten av Playa Blanca, syd på øya, ligger det mange fine sandstrender, – blant annet Playa Papagayo.

I Puerto del Carmen er det en lang rekke barer, puber, samt et kasino. Playa de los Pocillos og Playa de Matagorda er noe roligere, men også her finnes flere restauranter og barer med levende musikk.

Offentlig transport:

Lokalbussene går daglig mellom Puerto del Carmen og Playa Blanca og til hovedstaden Arrecife. Enkelt å bruke taxi på Lanzarote og prisene er de billigste i Spania.

Aktiviteter:

Det er 18 hulls golfbane i Puerto del Carmen. Greenfee ca kr. 500,- Ellers finnes det en golfbane i Costa Teguise.
De fleste hotellene har tennisbane. Sykler kan leies. Mulighet for ridning, squash og minigolf.

Våre guider arrangerer turer til Markedet i Teguise, Nasjonalparken Timanfaya, grottetur til Jameos del Agua og besøk på Aloe Vera plantasjen «Lanzaloe», Cecar Manrique’s hjem og kaktus parken for å nevne noen.

Det arrangeres også kanarisk vandring med profesjonelle guider. Ellers arrangeres det felles middager, vaffel treff, quis og mye mer.

Betalingsmåter:

Kredittkort aksepteres i stor utstrekning. Flere minibanker finnes.

Informasjon for funksjonshemmede:

Hvis du skulle ha et behov kan Lanzareiser være behjelpelig med å skreddersy din reise.

Klikk her og få nøyaktig pris - helt uforpliktende!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på Tlf. 48 12 51 12