Langtidsopphold i sol og varme!

Langtidsopphold

Langtidsopphold

Ferie – Trygghet – Sikkerhet

Vi kan tilby tilrettelagt ferie for alle. Kombinerer, ferie, helse og velvære på Lanzarote. Øya med store flotte badestrender og kilometervis med herlige strandpromenader. En øy også for rullestolbrukere. Vi har valgt ut leiligheter i de områdene på øya som er lett å ta seg fram i. Ingen bratte bakker eller trapper. Handikapvennlig. Det er korte avstander til butikker, restauranter og shoppingsentre.

Hit kommer langtidsferierende tilbake år etter år. Disse leilighetsanleggene ligger i trygge og rolige omgivelser. Lanzarote er anderledes enn de andre Kanariøyene. Standarden er generelt høyere, mindre søppel i gatene og mindre kriminalitet. Strendene på Lanzarote blir holdt rene og vannet er klart og rent. Disse faktorene har myndighetene på Lanzarote tatt mer alvorlig enn på naboøyene.

Ryddig og rent

De store strendene på Lanzarote har fått tildelt blått miljøflagg som symbol på renhet og sikkerhet. Det er ingen forurensning av havet utenfor Lanzarote og vannet fra Atlanterhavet skyller inn over de kilometer lange sandstrendene. Det er i dette området Lanzareiser har sine leilighetsanlegg. Det er stor forskjell på klimaet i Middelhavet og på Kanariøyene i vintermånedene. I Middelhavet er det oftes for varmt om sommeren og for kaldt på vinteren for oss nordboere.

Kanariøyene ligger langt nede på Afrika kysten og er småøyer som ligger langt ut i havet og har derfor behagelige sommertemperaturer hele året. Her er det et stabilt vinterklima som kan sammenlignes med en god norsk sommer. Alle våre leilighetsanlegg har oppvarmede svømmebasseng med temperatur på ca 21 grader.

Gunn Svenøy snakker skandinavisk, spansk og har bodd på øya i mange år og har inngående kjennskap og erfaring med det spanske helsevesenet. Hun understreker at det er viktig at en har en skikkelig god reiseforsikring og at den er gyldig for hele perioden en skal bo på øya.

Fotgjengerovergang


Gunn Svenøy, guide

Trygghet og sikkerhet

Vi legger stor vekt på trygghet og sikkerhet og våre guider kommer til leilighetsanleggene etter avtale. Det er stor forskjell på sikkerheten i våre leilighetsanlegg og når en leier privat eller gjennom utleiefirmaer. Da får en utlevert en nøkkel som mange har hatt før deg og du aner ikke hvor mange kopier som finnes. Denne nøkkelen er den eneste sikkerheten du får utlevert.

Våre gjester kan snakke med guiden om hva som er trygt og sikkert å begi seg ut på under oppholdet. Guiden kommer til alle leilighetsanleggene.

Lanzareiser har valgt sine boalternativer med tanke på trygghet og sikkerhet. Her har vi resepsjoner som er betjent 24 timer i døgnet, telefon i alle leiligheter og sikkerhetsvakter i leilighetsanleggene om natta.

Lanzareiser har servicepersonell som mot et lite honorar kan være med å utføre enkle oppgaver som; legebesøk, apotek, leie av hjelpemidler, leie av bil, shoppingturer eller lignende. Vårt servicepersonell er norsk/spansktalende og kan også gi råd om turer og severdigheter ut over det programmet de selv arrangerer og presenterer.

 

Klikk her og få nøyaktig pris - helt uforpliktende!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på Tlf. 48 12 51 12