Langtidsopphold i sol og varme!

Få personlig assistanse på ferie

Få personlig assistanse på ferie

Vi har avtale med et spansk «hjemmesykepleie» kontor med sykepleiere, hjelpepleiere og fysioterapeuter der det er mulig å bestille assistanse til enklere personlig hjelp og assistanse. Dette spanske selskapet er godkjent av spanske myndigheter og innehar alle nødvendige forsikringer.

Vi har gode erfaringer fra dette firmaet, og våre gjester som har benyttet seg av dette tilbudet har gitt uttrykk for at de er profesjonelle og omsorgsfulle. Dette er tjenester som må forhåndsbestilles og tjenesten koster ca €15 pr. time (dagens pris) og betales direkte til selskapet på Lanzarote. Hvis dere ønsker å bestille noen av disse tjenestene må vi ha en skriftlig oversikt over hva dere har behov for hjelp til. Gis det feilaktige opplysninger om den enkeltes hjelpebehov ved bestillingen og før avreise vil det føre til at Lanzareiser vil kreve at vedkommende hjemsendes på den enkeltes bekostning. Dette gjelder også om situasjonen skulle bli som ovennevnt under oppholdet på Lanzarote. Personer med psykiske plager kan ikke bestille personlig hjelp fra dette hjelpekontoret uten å ha med ledsager fra Norge. De fleste fagpersonene snakker spansk og engelsk og våre guider er behjelpelig med å tolke dersom dette er nødvendig. Det er vanlig at badet i leilighetene i Spania er utstyrt med dusj oppe i badekaret. Vi har fått bygd om en del leiligheter på Floresta hvor de har tatt ut badekaret og satt inn bare dusj.

Vi har avtale med et utleiefirma som leier ut rullestoler, scotere, el. rullestoler, el. senger, toalettforhøyere o. s. v.

Klikk her og få nøyaktig pris - helt uforpliktende!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på Tlf. 48 12 51 12