Langtidsopphold i sol og varme!

Vik Hotel San Antonio

Vik Hotel San Antonio

Strandhotellet Vik Hotel San Antiono har alt du trenger for en avkoblende ferie. Flott bassengområde med solsenger. Kort vei til shopping, restauranter og fornøyelsesliv i Puerto del Carmen.

Vik Hotel San Antonio har 331 rom/leiligheter som er delvis renovert i 2012. 4 etasjer, heis, safe på rommet, luftkondisjonering i fellesområder.

Det er et hyggelige bassengområde som har to store bassenger som er oppvarmet på vinterstid til ca 20 grader. Temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar / poolbar med enkel matservering. Underholdning.

Gratis WiFi i lobbyen, internetthjørne i lobbyen mot avgift. Trimrom, badstu og tennisbaner. Lekeplass. Room service. Vaskeriservice mot avgift. Det er nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Frisør og souvernirbutikker. Gangavstand til shopping og restauranter. Hoteller ligger ved lokal vei med gjennomgangstrafikk, men uteområdene vender mot sjøen. Flytrafikken kan oppleves som forstyrrende.

Frokostbufè. Hel- og halvpensjon mot tillegg.

Klikk her og få nøyaktig pris - helt uforpliktende!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på Tlf. 48 12 51 12